WE LEAD BY EXAMPLE

He turned for me my mourning into dancing…

Dansen op je teleurstellingen…

Dat is wat God mij beloofde op een dieptepunt van mijn leven. En die belofte maakte Hij ook waar, want Zijn beloften zijn Ja en Amen!!!

Dit is een stukje van mijn getuigenis over wat God gedaan heeft in mijn leven. En dat is wat Hij ook jou wil geven. Dansen met Jezus, dicht aan Zijn hart, in vrijheid en vreugde bewegen… Want in Hem leven wij, bewegen wij, zijn wij!

Mijn hart gaat uit naar aanbidding, Gods aanwezigheid zoeken en meebewegen met de Heilige Geest. Tijdens de workshop wil ik jullie graag meenemen in dans en aanbidding met vlaggen, om samen de kracht daarin te ervaren.

Day of Flags & Freedom

Heb jij een verlangen om meer vrijheid te ontvangen tijdens vlaggen en dansen, of wil je weten wat de bijbel hierover zegt, dan is de Day of Flags & Freedom iets voor jou. Deze zaterdag gaan we samen de verschillende vormen van aanbidding met vlaggen ontdekken, praktische training ontvangen en doorbraken ervaren.

Deze school geef ik in samenwerking met IAM uit Hendrik Ido Ambacht. Heb je interesse dan kun je voor meer informatie of aanmelden naar de volgende link.

Aanmelden

Workshop

Ook vinden wij het geweldig om een workshop op uw locatie of event te verzorgen. Dit bestaat meestal uit een blok van twee uur, waarin we korte stukjes onderwijs delen met krachtige praktische oefeningen. Heb je interesse, stuur dan een mailtje via freedomflaggers@outlook.com