WE LEAD BY EXAMPLE

Want uit Hem en door Hem en tot Hem zijn alle dingen…

Rom 11: 36

Al onze producten worden met zorg en liefde gemaakt. Zoals God vol kleur en creativiteit de wereld geschapen heeft, zo willen wij onze vlaggen ontwerpen. We houden van schoonheid, nieuwe vormen en kleurcombinaties die onze geest prikkelen tot zoveel meer. We genieten van het ontwerpen en maken van iets nieuws, wat onszelf en de hemel in beweging zet. Dat de hemel de aarde mag raken met kracht, bevrijding, herstel en vernieuwing.

Ons hart is Nederland te zegenen met mooie kwaliteit worship vlaggen, die het hart van aanbidding in mensen wakker roept.

Ga door de poorten, ga er doorheen, maak de weg vrij voor het volk. Ruim baan, effen de weg en verwijder de stenen, steek het vaandel op voor de volken.’

PRODUCTEN

Wij verkopen een uitgebreid assortiment worship vlaggen, voor kids, beginners tot degene met meer ervaring. Al deze vlaggen zijn voorzien van een flexibele stok, dit geeft zoveel meer bewegingsvrijheid tijdens het dansen.

Er zijn veel verschillende maten, kleuren en vormen van drie verschillende soorten materiaal; organza, zijdeglans stof en echte zijde. De vlaggen van echte zijde worden hand beschilderd.

Een stukje over het proces:

Schilderen neemt je mee naar een andere wereld, waar kleur en vormen woorden spreken. Waar een warmte je hart meeneemt om te zien wat nog niet is geweest, en wat is geweest, te zien vanuit een heel ander perspectief. Het opent vreugde, omdat Hij altijd met leven en hoop komt. Het voelt alsof de kleuren hun kracht krijgen in dit proces, en vrij mogen zetten waarvoor ze zijn neergezet.

Vanaf jonge leeftijd heeft Annette een liefde ontvangen voor stoffen. Het omgeven zijn door stoffen, kleuren en materialen zet haar in beweging tot het maken en creëren van iets nieuws. Ze geniet van het hele proces, waar God dwars doorheen werkt op allerlei gebieden. Het verrast haar steeds weer wat Hij wil doorbreken en vrijzetten door die processen heen, voor haarzelf en anderen.

ONDERHOUD

Onze producten worden gemaakt van mooie kwaliteit licht gewicht materialen. Deze stoffen zijn echter ook kwetsbaar. We raden je aan de vlaggen niet te wassen. Lauw warm strijken is wel mogelijk. Voor bescherming en behoud van de vlaggen is het raadzaam de vlaggen opgerold (met rechte stok) in een hoes te bewaren. Leuke flagbags zijn eventueel te vinden in onze shop.